Seinäjoki, Kyyhkysentaival 6 A 3

2011

Hinta 169 000 €

Seuraava esittely: Kysy seuraavaa esittelyaikaa

Suositulla ja viihtyisällä Kärjen vanhalla asuinalueella myynnissä v.2011 valmistunut valoisa rivitalokolmio. Tässä kodissa on pesutiloja ja vessaa lukuun ottamatta kauttaaltaan korotettu sisäkatto, joka luo lisää tilan tuntua. Asunnossa on myös erittäin hyvin säilytystilaa ja huoneistokohtainen varasto löytyy sisäänkäynnin yhteydestä.
Vuonna 2018 tehdyssä pintaremontissa maalattu/tapetoitu keittiön, olohuoneen, eteisen sekä makuuhuoneiden seinät vaalein sävyin. Mitsubishin ilmalämpöpumppu asennettu, myöskin vuonna 2018, tuomaan viilennystä kesällä ja talvella pitämään lämmityskulut hyvinkin kohtuullisina.
Tässä erittäin siistikuntoinen koti hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Lähistöltä löytyy mm. koulu, päiväkoti ja kauppa. Bussipysäkille ei ole kuin kiven heitto ja Törnävän alueen upeat ulkoilumaastot jokirannassa ovat vain pienen kävelymatkan etäisyydellä.

Olisiko tässä teidän perheen uusi koti?
Varaa oma esittelyaikasi ja tule paikanpäälle ihastumaan tähän kotiin.
050 571 9394 / Johanna Korpela, LKV, johanna.korpela@luxlkv.fi

Esittelemme kohdetta myös yksityisnäytöin. Suhtaudumme vallitsevaan korona tilanteeseen riittävällä vakavuudella. Näytöillä huolehdimme asianmukaisesta käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Lisäksi tarjolla kasvomaskeja näytölle tulijoille, mikäli oma on unohtunut kotiin.

Jaa kohde kaverille!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Asunnon tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki
Alue: Kärki
Asunnon tyyppi: rivitalo
Huonemäärä: kolmio
Asunnon koko: 78,0 m²
Rakennusvuosi: 2011
Tontin omistus: oma
Tontin koko: 2 014,0 m²
Kiinteistövero: € / vuosi

Välittäjä

Korpela Johanna
Puh. 0505719394

Kuvat