Seinäjoki, Nyykoolinkatu 15 a 20

2018

Hinta 179 500 €

Seuraava esittely: Kysy seuraavaa esittelyaikaa

Seinäjoen Itikan viihtyisällä asuinalueella myynnissä laadukas ja valoisa neljännen kerroksen kulmahuoneisto, jossa ikkunat suuntautuvat kolmeen ilmansuuntaan! Tämä koti on sävymaailmaltaan rauhallinen ja ajaton. Keittiössä sopivasti sekä säilytys-, että laskutilaa. Parvekkeen lasitus mahdollistaa parvekkeen käytön pitkälle syksyyn. Kätevästi hissillä alas ja parilla askeleella Kalevan Navettaan kahville tai ruokailemaan ja kävelysillan ansiosta keskustan palvelut vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Asunnolle kuuluu myös häkkivarasto ja lisäksi autohallipaikka on mahdollista ostaa omilla osakkeillaan hintaan 17 500€.

Asunnolle kuuluva yhtiölaina on mahdollista siirtää uudelle asukkaalle ja yhtiölainan lyhennykset lähtevät juoksemaan vasta 28.2.2022, siihen asti lainasta maksetaan vain korkojen osuutta.

Tässä loistava asunto sinulle joka arvostat nopeaa pääsyä ydinkeskustan palveluiden pariin, muttet kuitenkaan halua aivan kaupungin keskustaan asettua. Tämä koti on nähtävä paikan päällä!

Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan tähän kohteeseen.
050 571 9394 / Johanna Korpela, LKV, johanna.korpela@luxlkv.fi

Suhtaudumme vallitsevaan korona tilanteeseen riittävällä vakavuudella. Näytöillä huolehdimme asianmukaisesta käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Lisäksi tarjolla kasvomaskeja näytölle tulijoille.
Mikäli varotoimista huolimatta askarruttaa tulla yleisnäytölle, voit aina varata yksityisnäyttöajan suoraan välittäjältä.

Jaa kohde kaverille!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Asunnon tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki
Alue: Itikanmäki
Asunnon tyyppi: kerrostalo
Huonemäärä: kaksio
Asunnon koko: 53,5 m²
Rakennusvuosi: 2018
Tontin omistus: oma
Tontin koko: 1 242,0 m²
Kiinteistövero: € / vuosi

Välittäjä

Korpela Johanna
Puh. 0505719394

Kuvat