Seinäjoki, Tervaränni 2

2011

Hinta 293 000 €

Seuraava esittely: Kysy seuraavaa esittelyaikaa

Laadukas omakotitalo lapsiperheiden suosimalta Simunan alueelta. Kodissa toimiva pohjaratkaisu, joten hukkaneliöitä ei tästä upeasta kodista löydy. Kauttaaltaan korotettu huonekorkeus luo asuntoon tilantuntua ja olohuoneen kauniit isot ikkunat tuovat valoisuutta. Tässä kodissa on laadukas Kareliakeittiö, sekä Kareliakeittiöiden kiintokalusteet. Keittiössä runsaasti säilytys- ja laskutilaa, sekä lattiatasosta hieman korotettu tiskikone tuo käyttömukavuutta. Kodinhoitohuoneesta on käynti ulos ja myös keskuspölynimuri kuuluu kodin varustukseen.
Etupiha on asfaltoitu ja varasto/autokatosrakennuksessa on kahden auton tilava katos, sekä kaksi lämmintä varastoa, joista toista pystyy käyttämään esim. toimistona.
Alueelta löytyy vain kävelymatkan etäisyydeltä uusi bullerinlenkin leikkipuisto, pruukin rantapuisto, yleinen uimaranta ja kyrkösjärven upeat ulkoilumaastot, joiden varrelta löytyy mm. nuotiopaikkoja järvenrannassa ja kyrkösjärven näkötorni. Myös ulkokuntosali ja tekonurmikenttä ovat vain pienen kävelymatkan etäisyydellä.

Olisiko tässä teidän perheen uusi koti? Esittelemme tätä kohdetta yksityisnäytöin taataksemme teille parhaan mahdollisen palvelun. Soita ja sovitaan teille sopivin esittelyaika. Lux Kiinteistönvälitys / Johanna Korpela puh. 050 571 9394, johanna.korpela@luxlkv.fi

Jaa kohde kaverille!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Asunnon tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki
Alue: Simuna
Asunnon tyyppi: omakotitalo
Huonemäärä: 4 h
Asunnon koko: 121,0 m²
Rakennusvuosi: 2011
Tontin omistus: oma
Tontin koko: 1 168,0 m²
Kiinteistövero: 690 € / vuosi

Välittäjä

Korpela Johanna
Puh. 050 5719394

Kuvat