Seinäjoki, Tikkukoski 4

2013

Hinta 339 000 €

Seuraava esittely: Kysy seuraavaa esittelyaikaa

Ihastuttava ja laadukas hartman kotien omakotitalo lapsiperheiden suosimalta Soukkajoen alueelta. Tässä kodissa on toimiva pohjaratkaisu, josta ei hukkaneliöitä löydy. Runsaasti säilytystilaa ja tilavat huoneet, jotka lisäävät asumisviihtyvyyttä. Erittäin harmoninen sävymaailma ja korotettu sisäkatto luovat tilantuntua.
Kodin rauhaisasta ja helppohoitoisesta pihapiiristä löytyy myös iso lämmin autotalli, jota voi käyttää vaikka harrastetilana. Tallista löytyy vesipiste ja ilmalämpöpumppu, sekä tallin perältä tilava varasto. Lisäksi pihassa on puuvaja, johon mahtuu puiden lisäksi esim. ruohonleikkuri ja muut tarpeelliset pihan hoitovälineet, näin ne eivät ole viemässä tilaa autotallista.
Tämä laadukas koti sopii hieman isommallekin perheelle ja on loistavalla sijainnilla sinulle, joka arvostat rauhaa, mutta kuitenkin haluat pysyä lähellä Seinäjoen palveluita.

Varaa oma yksityisesittelyaikasi ja tule paikan päälle ihastumaan tähän upeaan kotiin.
050 571 9394 / Johanna Korpela, LKV, johanna.korpela@luxlkv.fi

Suhtaudumme vallitsevaan koronatilanteeseen riittävällä vakavuudella. Näytöillä huolehdimme asianmukaisesta käsihygieniasta, lisäksi tarjolla kasvomaskeja.
Mikäli varotoimista huolimatta askarruttaa tulla yleisnäytölle, voit aina varata yksityisnäyttöajan suoraan välittäjältä.

Jaa kohde kaverille!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Asunnon tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki
Alue: Soukkajoki
Asunnon tyyppi: omakotitalo
Huonemäärä: 5 h
Asunnon koko: 131,0 m²
Rakennusvuosi: 2013
Tontin omistus: oma
Tontin koko: 1 240,0 m²
Kiinteistövero: 768 € / vuosi

Välittäjä

Korpela Johanna
Puh. 0505719394

Kuvat