Seinäjoki, Tilhentaival 4 B

1983

Hinta 99 000 €

Seuraava esittely: 29.10.2020 17:45-18:05

Kauttaaltaan laadukkaasti remontoitu valoisa rivitalo kaksio Kärjen vanhemmalta alueelta. Asunnossa päivitetty v.2019 lattiat, seinät sekä keittiö kodinkoneineen. Pesuhuone ja sauna saneerattu v.2013 ajanmukaisin vedeneristyksin. Remontin yhteydessä pesuhuoneeseen asennettu myös lattialämmitys. Tässä kodissa on kivasti säilytystilaa ja makuuhuoneen yhteydestä löytyy reilunkokoinen vaatehuone. Lisäksi asunnolle kuuluvan autopistokepaikan tolppaan on eteisessä katkaisija, josta lämmityksen kytkeminen päälle/pois käy kätevästi. Taloyhtiön ulkoalueiden kunnossapito sekä koneelliset lumityöt ja hiekoitukset on ulkoistettu, joten asuminen on siltä osin vaivatonta ja helppoa. Erittäin rauhallinen taloyhtiö ja hyvä sijainti. Kärjen k-market kävelyetäisyydellä, eikä lähimmälle bussipysäkillekään ole kuin 500m. Loistovalinta vaikka ensiasunnoksi!

Olisiko tässä sinun uusi koti? Varaa oma esittelyaikasi ja tule paikan päälle ihastumaan tähän kohteeseen.
050 571 9394 / Johanna Korpela, LKV, johanna.korpela@luxlkv.fi

Suhtaudumme vallitsevaan korona tilanteeseen riittävällä vakavuudella. Näytöillä huolehdimme asianmukaisesta käsihygieniasta sekä turvaväleistä.
Mikäli varotoimista huolimatta askarruttaa tulla yleisnäytölle, voit aina varata yksityisnäyttöajan suoraan välittäjältä.

Jaa kohde kaverille!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Asunnon tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki
Alue: Kärki
Asunnon tyyppi: rivitalo
Huonemäärä: kaksio
Asunnon koko: 62,5 m²
Rakennusvuosi: 1983
Tontin omistus: oma
Tontin koko: 2 088,0 m²
Kiinteistövero: € / vuosi

Välittäjä

Korpela Johanna
Puh. 0505719394

Kuvat