Hoida itse kotisi esittely, valitse TARKKA asunto-osakkeille

LUX kiinteistönvälityksen TARKKA-sopimuksella hoidat kotisi myynnin kustannustehokkaasti. Pidät itse esittelyt, juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii.

TARKKA-sopimus

otsikkoLine

Miten TARKKA eroaa perinteisestä myyntitoimeksiannosta?

Ero perinteiseen toimeksiantoon on siis siinä, että välittäjä ei ole paikalla esittely tilanteessa ja TARKKA sopimuksen hinta on selvästi pienempi kuin normaali myyntitoimeksiannossa.

Eroaako välittäjän vastuu verrattaessa perinteiseen välitykseen?

Ei eroa. Välittäjän vastuu asiakirjojen läpikäynnistä ja tietojen paikkansapitävyyden tarkistamisesta on sama kuin perinteisessä toimeksiantosopimuksessa.

Mitä sinä hoidat?

Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan kohteen esittely, näin pääset itse päättämään milloin on sinulle paras aika pitää asunnossasi esittelyt. Pääset myös itse kertomaan ostajille tärkeitä tietoja asunnosta ja sen lähialueen palveluista ja aina voit ohjata asiakasta ottamaan yhteyttä välittäjään.

Mitä välittäjä hoitaa?

TARKKA toimeksiantosopimuksessa välittäjä hoitaa kaikkien tarvittavien asiakirjojen hankinnan ja tarkastamisen, kohteen valokuvauksen, esitteen tekemisen, nettiin esille laittamisen, hintaneuvottelun, ostotarjouksen ja kauppakirjan laatimisen sekä kaupantekotilaisuuden järjestämisen.
  • Välittäjä laatii sinulle valmiin materiaalin esittelyyn.
  • Välittäjän vastuu ei eroa verrattaessa perinteiseen toimeksiantoon.

TARKKA-hinnasto

Asunto-osakkeet

1950€ sis. Alv.